(SOCIAAL) PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGEN / SPH

Voor ons team Groningen Noord-West en ons nieuwe team Groningen Zuid zoeken wij twee nieuwe collega’s!

BuurtzorgT

BuurtzorgT is een snel groeiende vernieuwende organisatie die specialistische GGZbehandeling biedt aan volwassenen en in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënten en gaat samen met de cliënt op zoek naar behandel-mogelijkheden en oplossingen die het best passen bij de cliënt. We doen dat graag samen met familie, vrienden of buurtbewoners. BuurtzorgT werkt ook nauw samen met de huisarts en andere ketenpartners. De teams zijn klein, zelfsturend en werken oplossingsgericht.

Je baan

We komen graag in contact met je als je enthousiast bent en je streeft naar de beste zorg. Je hebt ervaring in het ambulant werken en de Specialistische GGZ en je bent sterk gericht op het samenwerken met de cliënt en zijn omgeving. Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen om de kwaliteit van leven te vergroten. Je bent ondernemend, betrouwbaar, kunt goed organiseren en je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. We waarderen het als je creatief bent in je handelen en buiten de gebaande paden kunt denken.

Wij vragen

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die bekend is met de sociale kaart en affiniteit heeft met de culturele diversiteit in de wijk. Uiteraard vinden we het belangrijk dat je positief bent over onze visie en aanpak, waarin gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen de kernwaarden zijn.

Wij bieden

We bieden jou een inspirerende baan in een leuk team en een organisatie die voorop loopt bij de ontwikkelingen in de GGZ en de maatschappij. Salariëring vindt plaats op basis van de cao GGZ. We bieden een contract van 24 tot 36 uur per week met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie en solliciteren

Bel ons op 06-82542719 voor verdere informatie. Je kunt je schriftelijke sollicitatie t/m zondag
22 september 2019 richten aan: groningennoordwest@buurtzorgt.nl of Postbus 1549, 9701 BM Groningen