(SOCIAAL) PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

TEAM ZEIST ZOEKT PER DIRECT EEN NIEUWE COLLEGA

 

(uren in overleg)

 BuurtzorgT 

Je werkt bij BuurtzorgT Zeist als (S)PV  in een snel groeiende, vernieuwende organisatie die met kleine zelfsturende teams specialistische GGZ-behandeling biedt aan volwassenen in hun eigen leefomgeving.  Je komt te werken in een jong team, volop in ontwikkeling. In verband met de snelle groei van het aantal cliënten zoeken we per direct een nieuwe (S)PV met affiniteit voor complexe problematiek. 

Je baan 

Je gaat uit van de kracht van de cliënt en gaat samen op zoek naar behandelmogelijkheden en oplossingen die passend zijn voor de  situatie. Je doet dat zoveel mogelijk samen met de familie, vrienden, huisarts en/of andere betrokkenen. Je bent bereid om met je directe collegae te zoeken naar consensus in besluiten die richting geven aan de werkwijze binnen je team. 

Wij vragen

 Heb je ervaring of affiniteit in het werken met multi gestresseerde gezinnen, autisme, verslaving, angst en depressie, of heb jij andere kwaliteiten waarmee je ons team kunt versterken? Durf je buiten de gebaande paden te (be)handelen, en kun je de verantwoordelijkheid aan die past binnen een écht zelfsturende organisatie? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren bij BuurtzorgT team Zeist. 

 Wij bieden

 -Een baan in een GGZ-organisatie die aansluit bij nieuwe ontwikkelingen in de GGZ en in de maatschappij met professionele verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng;
 -salariëring op basis van de cao GGZ;
 -een contract met looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband ;
 -goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 -ruimte voor eigen inbreng.

Informatie en solliciteren 

Voor vragen kan je contact opnemen met ons via zeist@buurtzorgt.nl of 06 - 3085 6261, of stuur gelijk je motivatiebrief met CV.

 


Team ZeistTim Kops