SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

Wegens uitbreiding van ons team BuurtzorgT Alkmaar de zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

BuurtzorgT

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die specialistische GGz behandeling biedt aan volwassenen in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt, en zoekt samen met cliënt en diens omgeving naar best passende behandelmogelijkheden en -oplossingen. BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts. De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht bij cliënten aan huis.

Wij vragen

Wij zoeken een sociaal psychiatrisch verpleegkundige met ervaring in het ambulant werken in de gespecialiseerde GGZ. Wij hopen op een enthousiaste collega die zijn/haar werk ziet als vak en streeft naar de beste zorg, en daarbij sterk gericht is op het samenwerken met de cliënt en zijn/haar omgeving. Wij waarderen het zeer als je creatief bent in je handelen en buiten de gebaande paden kunt denken. Ons credo is: “anders denken en durven doen”. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in de buurt van Alkmaar, bekend met de sociale kaart van het gebied.

Je bent ondernemend, betrouwbaar en kunt goed organiseren. Je wilt zowel samenwerken in teamverband als zelfstandig werken, om samen met cliënten naar oplossingen zoeken, een behandeling te bieden om diens onafhankelijkheid te vergroten. Je beschikt daarvoor over goede communicatieve vaardigheden, om jezelf zichtbaar te maken in de wijk en je hebt een auto en rijbewijs.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, en heb je affiniteit met de visie van BuurtzorgT? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

Wij bieden je een fascinerende baan in een vernieuwende GGZ-instelling die aansluit bij nieuwe ontwikkelingen in de GGZ en in de maatschappij. BuurtzorgT werkt met zelfsturende teams. Professionele verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng worden zeer gewaardeerd. Innoverende en inspirerende eigenschappen kunnen hier tot zijn recht komen.
Salariëring vindt plaats conform CAO GGZ. Elk dienstverband wordt gestart met een jaarcontract, daarna is er mogelijkheid op een vast dienstverband. Het gaat om 24 uur per week en uitbreiding is op termijn mogelijk.

Solliciteren en meer informatie

Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met CV op alkmaar@buurtzorgt.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met het team Alkmaar (06-10202771 of 06-83805795).

Team AlkmaarTim Kops