(SOCIAAL) PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

Voor ons team BuurtzorgT De Meierij locatie Schijndel/Boxtel zoeken wij een nieuwe collega voor 16 tot 24 uren met de mogelijkheid tot uitbreiding.


BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die specialistische GGZ behandeling biedt aan volwassenen in hun eigen leefomgeving. 

BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en diens omgeving naar behandeling en oplossingen die het best passen bij zijn of haar mogelijkheden. BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts en de sociale omgeving van de cliënt. 

De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste (S)PV die met ons, 3 (sociaal) psychiatrisch verpleegkundigen en een psychiater, een nieuw team in deze regio wil helpen opzetten en ontwikkelen.

Je bent een enthousiaste en gedreven collega met ervaring in het ambulant werken in de gespecialiseerde GGZ. Je bent sterk gericht op het samenwerken met de cliënt en zijn/haar omgeving. Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen en maakt hierbij gebruik van herstelondersteunende inzichten. Je bent ondernemend, betrouwbaar en maakt makkelijk contact met de naastbetrokkenen en ketenpartners. Als pionier ben je creatief en vind je het leuk om buiten de gebaande paden te treden.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fascinerende baan in een vernieuwende GGZ organisatie die aansluit bij nieuwe ontwikkelingen in de GGZ en in de maatschappij. We zijn een nieuw dynamisch en energiek zelfsturend team waarin we professionele verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng hoog in het vaandel hebben.

Salariëring vindt plaats op basis van de cao GGZ. We bieden een contract met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Heb jij zin om:

JE EIGENHEID EN JE PASSIE VOOR DE SOCIALE PSYCHIATRIE MET ONS TE DELEN? 

Solliciteer dan!

Bel ons op 06 10599887 of mail op demeierij@buurtzorgt.nl

Je kunt je schriftelijke sollicitatie richten aan Team BuurtzorgT De Meierij, Steeg 9, 5482 WN schijndel