GZ-PSYCHOLOOG

Wegens uitbreiding van ons team BuurtzorgT Den Haag zijn we op zoek naar een enthousiaste collega , GZ-psycholoog (voor 8 uur per week, uitbreiding in toekomst mogelijk)

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die specialistische GGZ behandeling biedt aan volwassenen in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en diens omgeving naar behandelmogelijkheden en oplossingen die het best passen bij zijn of haar mogelijkheden. BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts. Deteams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht.

Wat vragen wij?

Wij vragen een collega die bereidt is om een bijdrage (inspiratie, innovatie, collegialiteit en vakmanschap) te leveren in het zelfsturende team door verantwoordelijkheden op zich te nemen. Je hebt mede verantwoordelijkheid om het beleid van het team vorm te geven.

Een collega die enthousiast en vakkundig, zowel zelfstandig als in teamverband, de zorg voor mensen met psychiatrische klachten vorm geeft samen met de naaste omgeving van de cliënt.

Je werkt samen met andere disciplines. Bent zichtbaar in de wijk, zoekt en streeft naar de beste zorg voor de cliënt en je kijkt hoe je de zorgonafhankelijkheid van je cliënt kan vergroten.

Je staat ingeschreven in het BIG register, beschikt over goede sociale vaardigheden waaronder besluitvaardigheid en overtuigingskracht.

Vanwege de huidige samenstelling van ons team gaat onze voorkeur uit naar een man.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een boeiende baan in een nieuwe inspirerende GGZ-instelling, die aansluit bij nieuwe ontwikkeling in de GGZ en de maatschappij. Een GGZ-instelling die met zelfsturende teams werkt, die uitgaat van de kwaliteit tussen jou en de cliënt, die uitgaat van jouw innoverende, inspirerende eigenschappen en jouw verantwoordelijkheidszin.

Wij zijn een klein team dat in januari 2018 is gestart en we werken in de omgeving van Ypenburg, Leidschenveen, Nootdorp en Pijnacker.

Salariëring vindt plaats conform de CAO GGZ. Wij bieden een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het BzT-team Den Haag op telefoonnummer 06-13714867. Solliciteren kan tot uiterlijk 1 september 2019.

Team Den HaagTim Kops