(SOCIAAL) PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

VOOR ONS NIEUWE TEAM BAARN-SOEST

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die specialistische GGz behandeling biedt aan volwassenen in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en diens omgeving naar behandelmogelijkheden en oplossingen die het best passen bij zijn of haar mogelijkheden. BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts. De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht.

Voor het team Baarn Soest zoeken we een (sociaal) psychiatrisch verpleegkundige voor 24 tot 32 uur.

Zin om je eigenheid, je passie voor de sociale psychiatrie en je gedachtes het altijd net anders te willen doen, met ons te delen?

Wij, Monica Rais (psychiater) en Richard Touw (SPV) willen graag met jou, (sociaal) psychiatrische verpleegkundige, vanaf 1 augustus 2019 gaan samenwerken binnen ons nieuwe BuurtzorgT team Baarn Soest.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste (S)PV die met ons in dit nieuwe team de uitdaging aan wil gaan om de sociale psychiatrie binnen Baarn en Soest op de kaart te zetten. Je bent een enthousiaste en gedreven collega met ervaring in het ambulant werken en in de gespecialiseerde GGZ. Je bent sterk gericht op het samenwerken met de cliënt en zijn omgeving. Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen en maakt hierbij gebruik van herstelondersteunende inzichten. Je bent ondernemend, betrouwbaar en maakt makkelijk contact met de naastbetrokkenen en ketenpartners. Als pionier ben je creatief en vindt je het leuk om buiten de gebaande paden te gaan.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fascinerende baan in een vernieuwende GGZ-organisatie die aansluit bij nieuwe ontwikkelingen in de GGZ en in de maatschappij. We zijn een nieuw dynamisch en energiek zelfsturend team waarin we professionele verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng hoog in het vaandel hebben.

Salariëring vindt plaats op basis van de cao GGZ. We bieden een contract met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie en solliciteren

Herken je jezelf in deze vacature en durf je het aan? Solliciteer dan snel! Mogelijk kun je dan in de toekomst samen met ons de zorg voor kwetsbare mensen invullen op een manier die bij jou past en waar je volledig achter kunt staan.

Bel ons op 06-10631505 voor verdere informatie r.touw@buurtzorgt.nl

Je kunt je schriftelijke sollicitatie vóór 30 mei 2019 richten aan: BuurtzorgT, Computerweg 1, 3821 AA Amersfoort