(SOCIAAL) PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE (HBO - SPV)

Team Amsterdam Noord

BuurtzorgT is een snel groeiende vernieuwende organisatie die specialistische GGZ-behandeling biedt aan volwassenen en ouderen in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënten en gaat samen met de cliënt op zoek naar behandel-mogelijkheden en oplossingen die het best passen bij de cliënt. We doen dat altijd samen met familie, vrienden of buurtbewoners. BuurtzorgT werkt ook nauw samen met de huisarts. De teams zijn klein, zelfsturend en werken oplossingsgericht.  

We komen graag in contact met je als je enthousiast bent en je streeft naar de beste zorg. Je hebt ervaring in het ambulant werken en de Specialistische GGZ en je bent sterk gericht op het samenwerken met de cliënt en zijn omgeving. Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten. Je bent ondernemend, betrouwbaar, kunt goed organiseren en je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. We waarderen het als je creatief bent in je handelen en buiten de gebaande paden kunt denken.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woont in de regio Amsterdam, die bekend is met de sociale kaart en affiniteit heeft met de culturele diversiteit in de wijk. Uiteraard vinden we het belangrijk dat je positief bent over onze visie en aanpak, waarin gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen de kernwaarden zijn.

We bieden jou een inspirerende baan in een organisatie die voorop loopt bij de ontwikkelingen in de GGZ en de maatschappij. Salariëring vindt plaats op basis van de cao GGZ. We bieden een contract van 24 tot 36 uur per week met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie en solliciteren

Bel ons op 06-10894104 voor verdere informatie.

Je kunt je schriftelijke sollicitatie vóór 1 juli 2019 richten aan amsterdamnoord@buurtzorgt.nl of

BuurtzorgT

Team Amsterdam Noord

Meidoornplein 55hs

1031 GC Amsterdam