SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE (SPV)

voor 24 – 32 uur in team Utrecht Lombok

BuurtzorgT

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die specialistische GGz behandeling biedt aan volwassenen in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en diens omgeving naar behandelmogelijkheden en oplossingen die het best passen bij zijn of haar mogelijkheden. BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts. De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht.

Wij vragen

We zoeken een enthousiaste SPV die met ons in dit nieuwe team verder wil pionieren in de bruisende wijken aan de westkant van Utrecht. Je bent een enthousiaste collega met ervaring in het ambulant werken en in de gespecialiseerde GGZ. Je bent sterk gericht op het samenwerken met de cliënt en zijn omgeving. Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen en maakt hierbij gebruik van herstelondersteunende inzichten. Je bent ondernemend, betrouwbaar en maakt makkelijk contact met de naastbetrokkenen en ketenpartners. Als pionier ben je creatief en vindt je het leuk om buiten de gebaande paden te gaan.

Wij bieden

Wij bieden je een fascinerende baan in een vernieuwende GGZ-organisatie die aansluit bij nieuwe ontwikkelingen in de GGZ en in de maatschappij. We zijn een nieuw dynamisch en energiek zelfsturend team waarin we professionele verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng hoog in het vaandel hebben.

Salariëring vindt plaats op basis van de cao GGZ. We bieden een contract met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie en solliciteren

Herken je jezelf in deze vacature en durf je het aan? Solliciteer dan snel! Mogelijk kun je dan in de toekomst samen met ons de zorg voor kwetsbare mensen invullen op een manier die bij jou past en waar je volledig achter kunt staan.

Bel ons op 06-13708172 voor verdere informatie.

Je kunt je schriftelijke sollicitatie vóór 1 juli 2019 richten aan: BuurtzorgT Utrecht Lombok, Malakkastraat 6 3531 HM Utrecht of aan utrechtlombok@buurtzorgt.nl