(SOCIAAL) PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE (m/v)

Team Tuindorp (Utrecht) zoekt versterking!

Voor ons BuurtzorgT Team Tuindorp – in wording – zijn we op zoek naar een (sociaal) psychiatrisch verpleegkundige met HART voor de GGZ. Heb jij zin om in een klein, zelfsturend team goede, herstelondersteunende zorg te bieden? BuurtzorgT biedt SGGZ, op maat en in de wijk.

bright-cardiac-cardiology-433267.jpg

Ben jij iemand die creatief kan denken en doen? En geloof jij, net als wij, in persoonlijke psychiatrie (Jim van Os), herstel (Wilma Boevink), positieve gezondheid (Machteld Huber), en werken vanuit compassie en met zelfcompassie?

We zoeken professionals die van begin af aan met ons willen pionieren en samen een team willen vormen. Een team waar respect, vertrouwen en gelijkwaardigheid kernwaarden zijn. Waar we elkaar versterken en met elkaar kunnen lachen en huilen. Kun je goed samenwerken, organiseren en netwerken? Het zou prachtig zijn als je al bekend bent met de sociale kaart van Utrecht!

De uren zijn in overleg, het kan in het begin naast een andere baan. Natuurlijk zijn ervaring en diploma’s belangrijk, maar het gaat er vooral om wie je bent, wat je kunt, en of je nog wilt leren.

Enthousiast?

Check voor verdere informatie http://www.hartvoordeggz.nl/team-tuindorp-utrecht-buurtzorgt/ of neem per e-mail contact met me op. Je kunt ook een motivatiebrief en cv sturen naar r.vanstaveren@buurtzorgt.nl.

Remke van Staveren, psychiater