GGZ-PROFESSIONAL MET PIT EN ONDERNEMINGSGEEST (Utrecht Tuindorp)

Voor ons nog te vormen Team Tuindorp in Utrecht ben ik op zoek naar een of twee ervaren GGZ-professionals met pit en ondernemingsgeest die zin hebben om in een klein, zelfsturend team te werken. BuurtzorgT biedt herstelondersteunende psychiatrische zorg, op maat en in de wijk.

tuindorp.jpg

Ben jij iemand die creatief kan denken en doen? En geloof jij, net als ik, in persoonlijke psychiatrie (Jim van Os), herstel (Wilma Boevink), positieve gezondheid (Machteld Huber), werken vanuit compassie en met zelfcompassie (HART voor de GGZ)?

Ik zoek een of twee mensen die van begin af aan samen met mij willen pionieren, zodat ‘ik’ al snel ‘wij’ kunnen worden. Een team waar respect, vertrouwen en gelijkwaardigheid kernwaarden zijn. Waar we elkaar versterken en met elkaar kunnen lachen en huilen. Kun je goed samenwerken, organiseren en netwerken? Het zou prachtig zijn als je al bekend bent met de sociale kaart van Utrecht!

De uren zijn in overleg, het kan naast een andere baan. Diploma’s zijn van belang, maar het gaat er vooral om wie je bent, wat je kunt, en of je nog wilt leren.

Enthousiast?

Check voor verdere informatie http://www.hartvoordeggz.nl/team-tuindorp-utrecht-buurtzorgt/ of neem contact met me op: Remke van Staveren, psychiater, 06-83086630. Je kunt ook een motivatiebrief en cv sturen naar r.vanstaveren@buurtzorgt.nl

Tim Kops