PSYCHIATER

Ter uitbreiding van ons team BuurtzorgT Amsterdam (Nieuw)-Oost (IJburg, Zeeburg, Indische buurt) zijn we op zoek naar een psychiater (uren in overleg).

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die een combinatie van behandeling, advies en praktische ondersteuning biedt aan volwassenen met psychische of psychiatrische problemen in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en diens omgeving naar oplossingen die het best passen bij zijn of haar mogelijkheden. BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts. De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht.

Functieomschrijving

De psychiater werkt samen met het team en verricht psychiatrisch onderzoek en diagnostiek, draagt zorg voor het behandelbeleid, neemt deel aan multidisciplinaire overlegvormen, heeft een adviserende en ondersteunende rol naar collega’s en is mede eindverantwoordelijk voor het medisch beleid binnen het teamgebied.

Functie-eisen

De psychiater heeft een AGB-code, staat ingeschreven in het BIG-register, is sociaal vaardig, integer, analytisch en stressbestendig. Hij/zij heeft een  proactieve houding, houdt van pionieren en is in staat om “out of the box” te denken.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die affiniteit heeft met de visie van het concept BuurtzorgT waarbij zelfsturing, professionaliteit en vertrouwen de kernwaarden zijn.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met team Amsterdam Oost op telefoonnummer 06-10600689.

Solliciteren kan via de mail naar: amsterdamoost@buurtzorgt.nl

Team Amsterdam OostTim Kops