PSYCHIATER

Ter versterking van ons team BuurtzorgT Goeree-Overflakkee en uitbreiding naar Voorne Putten zijn we op zoek naar een Psychiater m/v (uren in overleg)

Functieomschrijving

Je werkt samen met het team en verricht in de ambulante setting psychiatrisch onderzoek en diagnostiek, draagt zorg voor het behandelbeleid, neemt deel aan multidisciplinaire overlegvormen, hebt een adviserende en ondersteunende rol naar collega’s en bent eindverantwoordelijk voor het medisch beleid binnen het teamgebied.

Functie-eisen

Je hebt een AGB-code, staat ingeschreven in het BIG-register, bent sociaal vaardig, integer, analytisch en stressbestendig. Je hebt een proactieve houding, houdt van pionieren en bent in staat om “out of the box” te denken.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die affiniteit heeft met de visie van het concept BuurtzorgT waarbij zelfsturing, professionaliteit en vertrouwen de kernwaarden zijn.

Informatie

Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen op telefoonnummer 06-125 39 682.

Solliciteren kan via de mail naar goereeoverflakkee@buurtzorgt.nl.