PSYCHIATER

Ter versterking van ons team Rotterdam Noord (Kralingen Crooswijk) zijn we op zoek naar een

Psychiater voor 8 uur per week.

Steeds meer psychiaters ontdekken BuurtzorgT als werkgever. Zij ervaren dat we bij BuurtzorgT anders durven denken en anders durven doen. BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die behandeling biedt aan volwassenen met psychische of psychiatrische problemen in hun eigen leefomgeving.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

De ervaring van een psychiater: "BuurtzorgT werkt ambulant. Je gaat als psychiater met een collega de wijk in voor huisbezoeken. De huisbezoeken zijn een psychiatrisch onderzoek op zichzelf. Tijdens de ritten door de stad of wijk leer je je collega persoonlijker kennen en tijdens de huisbezoeken ben je een team. Je collega's hebben een diverse achtergrond: SPV, B-verpleegkundige, systeemtherapeut, maatschappelijk werkster en psycholoog. Allen zijn bij BuurtzorgT gekomen omdat ze goed met mensen kunnen omgaan, ondernemend zijn en affiniteit hebben met sociale psychiatrie. Bij BuurtzorgT wordt jouw tijd als psychiater bovendien niet beperkt door zorgpaden. Jij besteedt de tijd die je nodig vindt aan jouw cliënten.

Last but not least: de basisvisie van het BuurtzorgT-concept is dat de regels er zijn voor de mensen, en de mensen er niet zijn voor de regels. Jij geeft met jouw team vorm aan de behandelingen. Managers en overbodige bureaucratische systemen hebben we niet. Op het kantoor in Almere werkt men om te faciliteren en om zo min mogelijk in de weg te zitten.

Nico Moleman, het boegbeeld van ondernemerschap in de Nederlandse psychiatrie, zorgt met zijn bezielende leiding voor de bewaking van de principes van zelfsturing van BuurtzorgT en de inhoudelijke kaders."

Functieomschrijving

Je werkt samen met het Rotterdamse team en verricht psychiatrisch onderzoek en diagnostiek, draagt zorg voor het behandelbeleid, neemt deel aan multidisciplinaire overlegvormen, heeft een adviserende en ondersteunende rol naar collega’s en is mede eindverantwoordelijk voor het medisch beleid binnen het teamgebied.

Functie-eisen

Je hebt een AGB-code, staat ingeschreven in het BIG-register, bent sociaal vaardig, integer, analytisch en stressbestendig. Je hebt een proactieve houding, houdt van pionieren en bent in staat om “out of the box” te denken.

Bel ons op voor verdere informatie: 06 23 94 01 04.

Je kunt je schriftelijke sollicitatie richten aan:

BuurtzorgT Rotterdam Noord

Oostzeedijk 90

3063 BG Rotterdam

Of via: rotterdamnoord@buurtzorgt.nl