SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE (SPV)

Team Rotterdam Noord (Kralingen Crooswijk) is op zoek naar een SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE voor 24 tot 32 uren.

BuurtzorgT is een snel groeiende vernieuwende organisatie die specialistische GGZ-behandeling biedt aan volwassenen en ouderen in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënten en gaat samen met de cliënt op zoek naar behandel-mogelijkheden en oplossingen die het best bij hem/haar passen. We doen dit altijd samen met familie, vrienden of buurtbewoners.

BuurtzorgT werkt nauw samen met huisartsen. De teams zijn klein, zelfsturend en werken oplossingsgericht. 

We komen graag met jou in contact als je ..

  • enthousiast bent.

  • streeft naar de beste zorg dicht bij de cliënt.

  • reeds meters gemaakt binnen het ambulant werken in de Specialistische GGZ.

  • sterk gericht bent op het samenwerken met de cliënt en zijn omgeving.

Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten. Je bent ondernemend, betrouwbaar, kunt goed organiseren en werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. We waarderen het als je creatief bent in je handelen en buiten de gebaande paden kunt denken. Daarnaast is het belangrijk om over basis computervaardigheden te beschikken.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die werkzaam wil zijn in de wijken Kralingen en Crooswijk en die hier bekend is met de sociale kaart. Uiteraard vinden we het belangrijk dat je positief bent over onze visie en aanpak, waarin gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen de kernwaarden zijn.

We bieden jou een inspirerende baan waarbij ideeën de ruimte krijgen in een organisatie die voorop loopt bij de ontwikkelingen in de GGZ en de maatschappij. Salariëring vindt plaats op basis van de cao GGZ. We bieden een contract met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Bel ons op voor verdere informatie: 06 23 94 01 04.

Je kunt je schriftelijke sollicitatie richten aan:

BuurtzorgT Rotterdam Noord

Oostzeedijk 90

3063 BG Rotterdam

Of via: rotterdamnoord@buurtzorgt.nl