(SOCIAAL) PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

Wegens uitbreiding van ons BuurtzorgT team in Heerenveen zijn we op zoek naar een (Sociaal) Psychiatrisch Verpleegkundige voor 24 tot 36 uur per week.

Ben jij:

  • Opgeleid als (Sociaal) Psychiatrisch Verpleegkundige en wil jij met jouw specifieke kennis en kunde je inzetten in een innovatieve organisatie waarin zelfstandigheid voorop staat?

  • Iemand die zelfsturing als een uitdaging ziet en zichzelf hierin als actieve speler ziet binnen een klein en dynamisch team?

  • Iemand die in oplossingen denkt en naar mogelijkheden zoekt?

  • Eigenwijs en wil je deze ‘eigen wijze’ mee kunnen nemen in jouw eigen unieke manier van werken?

Ben je dit allemaal en durf je het aan? Solliciteer dan snel! Mogelijk kun je dan in de toekomst samen met ons de zorg voor kwetsbare mensen invullen op een manier die bij jou past en waar je volledig achter kunt staan.

BuurtzorgT

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die specialistische GGz behandeling biedt aan volwassenen in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en diens omgeving naar behandelmogelijkheden en oplossingen die het best passen bij zijn of haar mogelijkheden. BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts. De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht.

Wij vragen

Een enthousiaste collega die zijn/haar werk ziet als een vak en streeft naar de beste zorg. Je hebt ervaring in het ambulant werken en in de gespecialiseerde GGZ en bent sterk gericht op het samenwerken met de cliënt en zijn omgeving. Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten. Je bent ondernemend, betrouwbaar, kunt goed organiseren en werkt graag zowel in teamverband als zelfstandig. Wij waarderen het als je creatief bent in je handelen en buiten de gebaande paden kunt denken , ons credo is dan ook “anders denken en durven doen”.

Daarnaast beschik je over de bijpassende communicatieve vaardigheden en is een flexibele opstelling een pré. Een rijbewijs en auto is vereist.

Wij bieden

Wij bieden je een fascinerende baan in een vernieuwende GGZ-organisatie die aansluit bij nieuwe ontwikkelingen in de GGZ en in de maatschappij. We zijn een dynamisch en energiek zelfsturend team waarin we professionele verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng hoog in het vaandel hebben.

Salariëring vindt plaats op basis van de cao GGZ. We bieden een contract met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team Heerenveen op telefoonnummer 06-10315720. Solliciteren kan tot uiterlijk 23 januari 2019 op heerenveen@buurtzorgt.nl. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 januari.

Team HeerenveenTim Kops