(SOCIAAL) PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGEN (nieuw team)

Voor een nieuw op te starten team in Rotterdam Delfshaven zijn we op zoek naar (Sociaal) Psychiatrisch Verpleegkundigen.

Wij vragen

We komen graag in contact met je als je enthousiast bent en je streeft naar de beste zorg. Je hebt ervaring in het ambulant werken en de Specialistische GGZ en je bent sterk gericht op het samenwerken met de cliënt en zijn omgeving. Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten. Je bent ondernemend, betrouwbaar, kunt goed organiseren en je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. We waarderen het als je creatief bent in je handelen en buiten de gebaande paden kunt denken.

We verwachten dat je affiniteit hebt met het gedachtegoed van de Nieuwe GGZ, de activiteiten van Psychosenet en wijkgerichte initiatieven zoals SamenBeter.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woont in de regio Rotterdam en die bekend is met de sociale kaart in deze regio. Uiteraard vinden we het belangrijk dat je positief bent over onze visie en aanpak, waarin gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen de kernwaarden zijn.

Wij bieden

We bieden jou een inspirerende baan in een organisatie die voorop loopt bij de ontwikkelingen in de GGZ en de maatschappij. Salariëring vindt plaats op basis van de cao GGZ. We bieden een contract met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Bel met Caroline Verheijde-Zeijl (06-10329077) voor meer informatie. Je kunt je schriftelijke sollicitatie vóór 1 augustus 2018 richten aan BuurtzorgT, Randstad 21-09 EF, 1314 BD Almere of aan c.verheijde@buurtzorgt.nl