DIVERSE BEHANDELFUNCTIES (nieuw team)

Voor een nieuw op te zetten team BuurtzorgT Rotterdam Charlois zoeken wij verschillende medewerkers zoals

SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE (SPV)

VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST

SOCIAAL PEDAGOGISCH HULPVERLENER (SPH)

MAATSCHAPPELIJK WERKENDE

voor 24-32 uur.

Wij vragen

We komen graag in contact met je als je enthousiast bent en streeft naar de beste zorg. Je hebt ervaring in het ambulant werken in de Specialistische GGZ en bent sterk gericht op het samenwerken met de cliënt en zijn omgeving. Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met de cliënt naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten. Je bent ondernemend, betrouwbaar, kunt goed organiseren en werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. We waarderen het als je creatief bent in je handelen en buiten de gebaande paden kunt treden.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die werkzaam wil zijn in de regio Rotterdam Zuid en die bekend is met de sociale kaart in deze regio. Uiteraard vinden we het belangrijk dat je positief bent over onze visie en aanpak, waarin gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen de kernwaarden zijn. Ervaring met systeemgericht werken is een pré.

Wij bieden

We bieden jou een inspirerende baan in een organisatie die voorop loopt bij de ontwikkelingen in de GGZ en de maatschappij. Salariëring vindt plaats op basis van de cao GGZ. We bieden een contract met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Voor verder informatie kun je contact opnemen met Frank Asmus, psychiater: 06-83910911. Je kunt je sollicitatie sturen naar BuurtzorgT Rotterdam Feijenoord, Putselaan 142, 3074 JG Rotterdam. Of naar rotterdamfeijenoord@buurtzorgt.nl