VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST (m/v)

Wegens uitbreiding van ons BuurtzorgT team Goeree-Overflakkee zijn we voor de regio’s Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten op zoek naar een Verpleegkundige Specialist (uren in overleg).

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die een combinatie van behandeling, advies en praktische ondersteuning biedt aan volwassenen met psychische of psychiatrische problemen in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en diens omgeving naar oplossingen die het best passen bij zijn of haar mogelijkheden. BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts. De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht.

Functieomschrijving

Onze nieuwe collega werkt zowel zelfstandig als in teamverband en draagt zorg voor de psychische en psychiatrische behandeling, neemt deel aan multidisciplinaire overlegvormen, heeft een adviserende en ondersteunende rol naar collega’s en is mede verantwoordelijk voor het beleid binnen het teamgebied.

Functie-eisen

Je staat ingeschreven in het BIG-register, hebt ruime werkervaring, beschikt over goede sociale vaardigheden waaronder besluitvaardigheid en overtuigingskracht. Je hebt inlevingsvermogen en kunt relativeren wanneer dat nodig is. Verder zijn communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid en zelfstandig werken belangrijke eigenschappen.

In verband met flexibel en ambulant werken is bezit van een rijbewijs en auto een vereiste.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Salariëring conform CAO GGZ.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die bekend is met de sociale kaart op het eiland en affiniteit heeft met de visie van het concept Buurtzorg waarbij zelfsturing, professionaliteit en vertrouwen de kernwaarden zijn.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het BzT-team Goeree-Overflakkee op telefoonnummer 06-125 39 682.

Solliciteren kan per e-mail naar goereeoverflakkee@buurtzorgt.nl