SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

Wegens uitbreiding van ons team in de Langstraat, zijn we op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week)

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die specialistische GGz-behandeling biedt aan volwassenen in hun eigen leefomgeving.

BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt, en zoekt samen met cliënt en diens omgeving naar best passende behandelmogelijkheden en -oplossingen.

BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts.

De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht bij cliënten aan huis.

Wij vragen

Wij zoeken een sociaal psychiatrisch verpleegkundige met  ervaring in het ambulant werken in de gespecialiseerde GGZ. Wij hopen op een enthousiaste collega die zijn/haar werk ziet als vak en streeft naar de beste zorg, en daarbij sterk gericht is op het samenwerken met de cliënt en zijn/haar omgeving. Wij waarderen het zeer als je creatief bent in je handelen en buiten de gebaande paden kunt denken. Ons credo is “anders denken en durven doen”.

Je bent

Je bent ondernemend,  betrouwbaar en kunt goed organiseren. Je wilt zowel samenwerken in teamverband als zelfstandig werken, om samen met cliënten naar oplossingen te zoeken, een behandeling te bieden om diens onafhankelijkheid te vergroten.

Je beschikt daarvoor over goede communicatieve vaardigheden, om jezelf zichtbaar te maken in de wijk.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, en heb je affiniteit met de visie van BuurtzorgT?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

Wij bieden je een fascinerende  baan in een vernieuwende GGZ-instelling die aansluit bij nieuwe ontwikkelingen in de GGZ en in de maatschappij.

BuurtzorgT werkt met zelfsturende teams.

Professionele verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng worden zeer gewaardeerd.  Innoverende en inspirerende eigenschappen kunnen hier tot zijn recht komen.

Salariëring vindt plaats conform CAO GGZ.

Solliciteren of meer informatie

Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met CV via de mail: w.dejong@buurtzorgt.nl

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met team de Langstraat t.a.v. Wietske de Jong.

Mobiel nummer:  06-20236340

Team De LangstraatTim Kops