AMBULANT HULPVERLENER

Wegens uitbreiding van het team zoekt BuurtzorgT Amsterdam Centrum een Ambulant Hulpverlener (M/V) voor 32 tot 36 uur per week.

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die een combinatie van behandeling, advies en praktische ondersteuning biedt aan volwassenen met psychische of psychiatrische klachten in hun eigen leefomgeving. BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt en zoekt samen met de cliënt en diens omgeving naar oplossingen die het best passen bij zijn of haar wensen en mogelijkheden. BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts. De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem -en oplossingsgericht.

Wij vragen

Wij vinden het belangrijk dat je zichtbaar bent in de wijk en samen met de cliënt zoekt naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten. Je beschikt over goede sociale vaardigheden waaronder besluitvaardigheid, overtuigingskracht en een flexibele opstelling is een pré.

Ben je iemand die enthousiast en vakkundig is? Werk je het liefst zowel zelfstandig als in teamverband? Zie je het als een uitdaging om de behandeling voor mensen met psychiatrische klachten in de thuissituatie vorm te geven samen met de naasten van de cliënt? Heb je ervaring met het begeleiden en behandelen van cliënten binnen de gespecialiseerde GGZ? En spreekt het je aan om in een zelfsturende organisatie te werken waarbij je mede verantwoordelijk bent voor het beleid binnen het team? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

Wij bieden je een afwisselende baan in een inspirerende, innovatieve organisatie, die jou de mogelijkheid biedt op een verantwoorde manier zorg te verlenen. Je werkt in een zelfsturend team bestaande uit maximaal 9 personen. Salariëring vindt plaats conform de CAO GGZ. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime opleiding -en scholingsmogelijkheden.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met BuurtzorgT Team Amsterdam Centrum via telefoonnummer 06-13032797 of per mail op amsterdamcentrum@buurtzorgt.nl