SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGEN (SPV)

Wegens uitbreiding van onze teams in Amsterdam per 1 september met een BuurtzorgT team in Oud west / Baarsjes, zijn we op zoek naar enkele Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen voor minimaal 24 uur per week.

BuurtzorgT is een snel groeiende organisatie die specialistische GGz behandeling biedt aan volwassenen in hun eigen leefomgeving.

BuurtzorgT gaat uit van de kracht van de cliënt, en zoekt samen met cliënt en diens omgeving naar best passende behandelmogelijkheden en -oplossingen.

BuurtzorgT werkt nauw samen met de huisarts.

De teams zijn klein, zelfsturend en werken systeem- en oplossingsgericht bij cliënten aan huis.

Wij vragen

Wij zoeken een sociaal psychiatrisch verpleegkundige met ervaring in het ambulant werken in de gespecialiseerde GGZ. Wij hopen op een enthousiaste collega die zijn/haar werk ziet als vak en streeft naar de beste zorg, en daarbij sterk gericht is op het samenwerken met de cliënt en zijn/haar omgeving. Wij waarderen het zeer als je creatief bent in je handelen en buiten de gebaande paden kunt denken. Ons credo is “anders denken en durven doen”.

Je bent

Je bent ondernemend, betrouwbaar en kunt goed organiseren. Je wilt zowel samenwerken in teamverband als zelfstandig werken, om samen met cliënten naar oplossingen zoeken, een behandeling te bieden om diens onafhankelijkheid te vergroten.

Je beschikt daarvoor over goede communicatieve vaardigheden, om jezelf zichtbaar te maken in de wijk.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, en heb je affiniteit met de visie van BuurtzorgT?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

Wij bieden je een fascinerende baan in een vernieuwende GGZ-instelling die aansluit bij nieuwe ontwikkelingen in de GGZ en in de maatschappij.

Professionele verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng worden zeer gewaardeerd. Innoverende en inspirerende eigenschappen kunnen hier tot zijn recht kunnen.

Salariëring vindt plaats conform CAO GGZ.

We bieden een contract met een looptijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren of meer informatie

Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met CV op sollicitaties@buurtzorgt.nl.

Solliciteren kan tot uiterlijk tot 15 juni 2018.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Maarten Meulbroek, regiocoach BuurtzorgT, 06-30814981