PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE of SPH

Wil jij weer met plezier je vak uitoefenen?

Kom dan werken bij BuurtzorgT, waar:

  • we behoeften van cliënten en hun betrokkenen belangrijker vinden dan protocollen en zorgpaden
  • we goed zorgen voor onze cliënten en voor elkaar
  • je vertrouwen krijgt in je vakmanschap en autonoom mag handelen
  • je inspraak hebt, initiatief kan nemen en dat op prijs gesteld word
  • geen enkele manager in dienst is: als team bepaal je zelf hoe je werkt

BuurtzorgT is een snelgroeiende GGZ-organisatie waar ruimte is om ideeën te ontwikkelen en te realiseren binnen een boeiend inhoudelijk kader. BuurtzorgT werkt in de wijk met kleine, zelfsturende teams die zelf verantwoordelijk zijn voor besluitvorming, uitvoering en acquisitie.

Je houdt je voornamelijk bezig met cliënten met een gecompliceerde zorgvraag. Je betrekt daarbij het systeem van de cliënt, zoekt samenwerking met de huisarts en maakt gebruik van andere zorgaanbieders en mogelijkheden in de wijk. Als een spin in het web verbind je professionele en informele zorg aan elkaar. Je organiseert zorg op afstand, maakt gebruik van e-health, internet en andere moderne ICT. Hiervoor krijg je onder andere een Chromebook ter beschikking.

Ben jij die duizendpoot die verantwoordelijkheid draagt voor de cliënten binnen de verschillende aspecten van psychiatrische zorg? Iemand die initiatief neemt, kansen ziet en daar ook naar handelt? Wil je daarnaast meebouwen aan ons jonge team?

Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV voor 10 augustus 2018.

Mensen met een andere culturele achtergrond dan de Nederlandse moedigen we aan om te solliciteren.

Salariëring vindt plaats conform CAO GGZ. Je start met een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.

Voor meer informatie kun je bellen met onze teamtelefoon 06 - 1304 1091.