Team Zandvoort

Welkom op de webpagina van ons team, dat 1 september 2019 van start zal gaan met de uitvoer van de daadwerkelijke zorg. Het bestaat vooralsnog uit twee sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en een psychiater. 

Ons verzorgingsgebied valt samen met postcodegebied 2041 en 2042 . Aanmeldingen kunnen alvast gestuurd worden via onderstaande aanwijzingen, zodat we vanaf begin september ook echt van start kunnen gaan.

Vóór de officiële start proberen we met alle huisartsen en POH’s-GGZ kennis te maken en zullen we contact zoeken met het Sociaal Wijkteam.

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met cliënten en collega’s!


we zijn op zoek naar een bescheiden werkruimte met wifi, bij voorkeur in een gezondheids- of dienstencentrum.

We houden ons graag aanbevolen voor tips.


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

06-13538980

zandvoort@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

Ons team gaat 1 september 2019 van start.


_LVP7631.jpg
_LVP7501.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.
> Alle vacatures