Team Utrecht Tuindorp

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.

Team Utrecht Tuindorp is vanaf 1 juni 2019 actief in de wijken Tuindorp, Tuindorp Oost, Tuinwijk, Vogelenbuurt, Witte Vrouwen en Voordorp.


Wie kunt u verwijzen?

Volwassenen en ouderen vanaf 18 jaar met matige en ernstige psychiatrische klachten (SGGZ), ook als er bijkomende psychosociale problemen zijn. Voorwaarde is wel dat iemand bereid is zich actief in te zetten voor eigen herstel, of daartoe te motiveren is. Een second opinion is ook mogelijk.

Wij zijn een multidisciplinair team dat gedegen (sociaal) psychiatrische en psychologische behandeling biedt bij de mensen thuis. We werken volgens de geldende richtlijnen en GGZ-kwaliteitsstandaarden. We houden van ‘handen uit de mouwen’ en ‘gewoon doen’, kwetsbaarheden hebben we allemaal. Onze doel is herstel. We maken gebruik van wat iemand zelf wil en kan, waarbij we actief familie en naasten betrekken, en natuurlijk onze netwerkpartners in de wijk.


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


IMG_8528.JPG

Nienke Boonstra is gz-psycholoog, gespecialiseerd in EMDR bij PTSS en trauma-gerelateerde angst. Door een Contextuele benadering, met aandacht voor opgelopen schade, maar ook voor kwaliteiten, krachten en hulpbronnen, lukt het vaak om samen weer de weg naar herstel te vinden.

Jeanine van het Goor is maatschappelijk werker met ruime ervaring in het werken met (O)GGZ doelgroep. Jeanine kan als geen ander aansluiten bij mensen die niet (meer) in beweging komen en samen (waar mogelijk met inzet van het sociale netwerk) op een creatieve wijze zoeken naar de mogelijkheden voor herstel en ontwikkeling.

Remke van Staveren is psychiater en oud-huisarts. Remke combineert haar medische kennis, ervaringskennis, patiëntgerichte gespreksvaardigheden en veel, heel veel HART voor de GGZ om samen met patiënt en naasten te werken aan diens herstel.

Peter Oud is sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Peter heeft lange ervaring in de ambulante zorg, is generalist en gespecialiseerd in omgaan en ondersteuning bij het horen van stemmen.


Contactgegevens

Hengeveldstraat 29
3572 KH Utrecht

06-83032950

utrechttuindorp@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment 2 weken.


IMG_8557.JPG

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.
> Alle vacatures