Team Utrecht Lombok

20190114_195138.jpg

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.

In januari 2019 zijn wij enthousiast gestart met ons team in Utrecht. Wij werken in de wijken Lombok, Oog in Al, Nieuw Engeland en Schepenbuurt. Fijn dat u ons gevonden heeft!

WIE ZIJN WIJ?

Ons team bestaat uit professionals met verschillende opleidingsachtergronden en ervaringen, te weten Digna Vos (psychiatrisch verpleegkundige) Pepijn Buijsman (psychiatrisch verpleegkundige) en Martijn Klein Gebbink (psychiater).

HOE WERKEN WIJ?

Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen maken we een afspraak met u om kennis te maken. We kijken samen met u naar wat u denkt nodig te hebben om te herstellen en kijken naar een manier waarop we u het beste hierbij kunnen ondersteunen. Wij bieden onze zorg aan huis.

We werken graag met de Yucelmethode en bieden verschillende online behandelmodules aan op Therapieland. Deze modules kunt samen met uw behandelaar, met naasten en/of zelfstandig uitvoeren.

Ons doel is om uw leven weer op de rit te krijgen. We betrekken daar graag uw familie en naasten bij.


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht

06-13708172

utrechtlombok@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment 2 weken.


_LVP7557.jpg
_LVP7491.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.  
> Alle vacatures