Team Rotterdam Noord

Welkom op onze pagina. Via deze weg komen wij graag met u in contact. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.


Ons team

Wij, team Rotterdam-Noord, bestaan sinds 2013 en zijn experts in de sociale psychiatrie. Allen zeer deskundig, betrokken, slagvaardig en betrouwbaar. Wij zijn goed bereikbaar, bieden onze hulp op een eenvoudige en begrijpelijke manier.

Wij zijn actief in de wijken Crooswijk, Kralingen en de Esch (postcodegebieden 3031, 3034, 3061, 3062 en 3063.

Irene Schalbroeck - sociaal pedagogisch hulpverlener

Roos Leeuwangh - verpleegkundig specialist GGZ

Stefan Folkers - psychiatrisch verpleegkundige

rotterdam noord.jpg

Zo gaan wij te werk

Als wij uw aanmelding ontvangen dan bespreken wij deze in het team. Vervolgens plannen we binnen twee weken een intakegesprek met twee teamleden waarvan er één de vaste behandelaar wordt.

Een vraag om hulp is nooit raar of verkeerd. Iedere vraag heeft betekenis. Ook als u nog niet weet hoe u uw vraag helder kunt stellen, maar u wel vastloopt in het dagelijks leven. Samen kijken we tijdens de intake hoe we de situatie specifieker kunnen benoemen, er woorden aan kunnen geven en er zo meer vat op kunnen krijgen.

De intake kan bestaan uit een of meerdere gesprekken die evenals de vervolggesprekken vrijwel altijd plaatsvinden bij u thuis. We werken met u aan antwoorden en oplossingen voor zaken waar u mee zit, en betrekken in de behandeling waar mogelijk en gewenst andere mensen die belangrijk voor u zijn. We gebruiken hierbij ook wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes.

Het team blijft betrokken en evalueert periodiek samen met u de voortgang van de behandeling, zodat we tijdig aanpassingen kunnen doen aan de behandeldoelen of de werkwijze. Uw voorstellen zijn daarbij belangrijk.

Hebt u vragen na het lezen van deze pagina dan horen wij het graag. U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

Oostzeedijk 90
3063 BG Rotterdam

06-23940104

rotterdamnoord@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment twee weken.

_LVP7503.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder. 
> Alle vacatures