Team Nijmegen Centrum

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.

Ons team bestaat uit sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, een psycholoog, psychiater en maatschappelijk werker. We zijn goed bereikbaar via het onderstaande telefoonnummer en e-mailadres. 

Het werkgebied bestaat nu uit de wijken centrum, midden en oost. Mochten we uitbreiden, dan kunt u dat hier terugvinden.


Beste cliënten en collega’s,

In verband met de intocht van de Nijmeegse vierdaagse op vrijdag 20 juli zullen we deze dag gesloten zijn. 

Voicemail en e-mailberichten zullen maandag 22 juli weer beantwoord worden. In geval van nood kunt u contact op nemen met uw huisarts of de huisartsenpost bij afwezigheid. 

Met vriendelijke groeten,

Team Nijmegen centrum


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u deze verwijsbrief downloaden en ingevuld meegeven aan de cliënt of aan onze behandelaar.

Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen via de beveiligde lijn van ZIVVER.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

Berg en Dalseweg 52
6522 BM Nijmegen

06-20537008

nijmegencentrum@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment twee weken.


Ervaringen van cliënten

_LVP7631.jpg

Juli 2018: "Sasja kwam regelmatig bij mij thuis aan tafel zitten. Dan luisterde ze met aandacht en keek echt, samen met mij, naar wat er nodig was. Alles wat me bezighield kon ik bespreken, maar we hadden ook grote lijnen waar we mee bezig waren. In de periode dat ze op vakantie was, dreigde ik terug te vallen in een psychose, maar gelukkig stond Ursula voor me klaar en zo heeft het team me geholpen mijn waardigheid te behouden en niet terug te vallen. In het jaar daarna zijn we bezig geweest mijn leven weer meer op te bouwen en zelf steviger te worden. We hebben ook mijn vriendinnen en mijn ouders uitgenodigd om ze erbij te betrekken. Nu is de behandeling afgerond, maar heb ik nog regelmatig steun aan de dingen die ik van Sasja geleerd heb om het zelf te doen. Jammer, want het was ook wel gezellig dat ze langs kwam."

Juni 2018: "Na eerdere trajecten te hebben doorlopen was ik uiteindelijk door mijn huisarts doorverwezen naar BuurtzorgT. Het grootste verschil dat ik heb ervaren, ten opzichte van vorige behandelingen, is dat je thuis wordt bezocht. Belangrijke zaken bespreken in mijn eigen vertrouwde omgeving, in tegenstelling tot een kil kamertje ergens bij een instelling, had grote impact. Op een bijna natuurlijke wijze was het nu ook mogelijk familieleden te betrekken om zodoende de behandeling nog meer diepgang te geven. Uiteindelijk ben ik dan ook naar tevredenheid door BuurtzorgT geholpen bij mijn problematieken."

 

_LVP7501.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.
> Alle vacatures