Team Groningen Noord-West

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.

We zijn actief in de wijken Dorkwerd, De Held, Reitdiep, Vinkhuizen, Selwerd, Paddepoel, Tuinwijk, De Hoogte en de Korrewegwijk.

Binnenkort gaat team Groningen Zuid van start. Informatie hierover wordt later toegevoegd.


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

Postbus 1549
9701 BM Groningen

06-82542719

groningennoordwest@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment 2 weken.


EHPP en het Psychiatrie Café

Wij houden van ons vak en zijn blij dat wij bij BuurtzorgT de ruimte hebben om ons werk met passie vorm te geven. Tegelijkertijd weten wij dat mensen in hun herstelproces veel meer nodig hebben. Om deze reden willen wij naast het directe werk met mensen die bij ons voor behandeling komen, ook een bijdrage leveren aan het verbeteren van een maatschappelijk klimaat en infrastructuur die de kans voor mensen verhoogt stappen te kunnen nemen in hun herstelproces.

Hiervoor zijn wij een aantal initiatieven gestart: 

1. Wij verzorgen een scholing voor burgers, verenigingen of bedrijven, Eerste Hulp bij Psychische Problemen (EHPP).

2. Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij samen met Dunk en Herstelwerkplaats Groningen en Ommelanden het Psychiatrie Café.


_LVP7631.jpg
_LVP7539.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.  
> Alle vacatures