Team Goeree-Overflakkee

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.

Later voegen we nog informatie toe over wie we zijn en in welke buurten we actief zijn.


Beste verwijzer,

Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft getoond. Wij ervaren de samenwerking als erg prettig en dat merken we ook in een toenemend aantal verwijzingen.

We groeien sneller dan we op dit moment aankunnen. Hoewel we opnieuw personeel aan het werven zijn, kunnen we op dit moment niet de behandeling bieden zoals wij dit willen. Omdat wij de kwaliteit van onze geleverde zorg hoog willen houden, lassen we een tijdelijke cliëntenstop in.

In september zullen we beoordelen of we weer cliënten in behandeling kunnen nemen. Degene die een brief van ons hebben ontvangen over de cliëntenstop, zullen ook een brief krijgen als de cliëntenstop weer wordt opgeheven.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om de cliëntenstop zo spoedig mogelijk op te heffen. Wij hopen op uw begrip en kijken ernaar uit om ook nieuwe cliënten weer zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn zoals u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet, Team BzT Goeree-Overflakkee


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

Voorstraat 15
3241 EE Middelharnis

06-12539682

goereeoverflakkee@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

We hebben op dit moment een cliëntenstop, zie de toelichting op deze pagina


_LVP7631.jpg
_LVP7539.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.
> Alle vacatures