Team Dedemsvaart & Omstreken

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.

Later voegen we nog informatie toe over wie we zijn en in welke buurten we actief zijn.


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan onze behandelaar of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.


Beste verwijzer,

Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft getoond. Wij ervaren de samenwerking als erg prettig en dat merken we ook in een toenemend aantal verwijzingen.

We groeien sneller dan we op dit moment aankunnen. Hoewel we opnieuw personeel aan het werven zijn, kunnen we op dit moment niet de behandeling bieden zoals wij dit willen. Omdat wij de kwaliteit van onze geleverde zorg hoog willen houden, lassen we een tijdelijke patiëntenstop in.

Vanaf 1 juni kunnen wij weer verwijzingen in behandeling nemen.

Mocht het zo zijn dat u voor uw patiënten toch heel specifiek denkt aan behandeling van BuurtzorgT en behandeling geen uitstel verdraagt, dan vragen wij u daarover telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij met u mee kunnen denken over mogelijkheden.


Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

Rollepaal 7b
7701 BR  Dedemsvaart

tel: 06-13110995

fax: 0523-611264

dedemsvaart@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment 5 weken (zie toelichting hierboven)


_LVP7631.jpg
_LVP7501.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.  
> Alle vacatures