Team Amsterdam Oost

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden.

oost.jpg

We zijn actief in heel Amsterdam Oost en Diemen. Ons team bestaat uit professionals met verschillende opleidingsachtergronden en ervaringen. Wij hebben allen onze eigen expertises en we zien u als expert van uw leven. Wij denken dat u zelf weet wat u nodig heeft om toe te werken naar herstel. Dat u al veel geprobeerd heeft, maar dat u er even zelf niet uitkomt. Wij staan u graag bij in dit proces naar herstel.

We werken graag met de Yucelmethode. Hinke, Noor, Sam, Debby en Cissie zijn getraind in deze methode. Ook bieden wij verschillende behandelmodules op therapieland. Deze online modules kunt u samen met uw behandelaar, met naasten of zelfstandig uitvoeren.


Wie zijn wij?

Debby Kamstra is een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) met veel ervaring met jongeren en het toewerken naar betaalde baan en/of studie. Zij heeft contacten met werkgevers die bereid zijn om mensen die een moeilijke periode hebben een kans te geven in het arbeidsproces.

Sam Smakman is een SPV met veel ervaring in psychiatrische behandelingen aan huis. Hij heeft de opleiding gedaan tot gedragstherapeutisch werker om mensen met een angststoornis te behandelen.

Hinke van Dorp is een Psychiatrisch Verpleegkundige met veel ervaring in de verslavingszorg. Zij kan deze kennis goed combineren met het bieden van psychiatrische behandelingen thuis.

Jan Mattheijer is een SPV en werkt het langst in ons team. Hij is erg goed in het bieden van de “provocatieve” benadering. Zo kan hij u helpen om de behandeldoelen die u heeft bespreekbaar te maken en om te zetten in vaak praktische toepassingen en acties waar u wat aan heeft en die uw zelfredzaamheid ook echt bevorderen.

Noor Zigenhorn is psycholoog. Zij is de jongste van ons team. Met veel geduld biedt zij verschillende behandelingen aan huis.

Martijn ten Velden is psychiater en heeft veel ervaring in de psychiatrie. Hij is een groot voorstander van de sociale psychiatrie en combineert dit met zijn medische kennis.

Cissie Pollet heeft de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Daarnaast heeft zij zich de Presentietheorie eigen gemaakt. Deze theorie gaat uit van relatiegerichte therapie, waarbij u vanuit nabijheid de kans krijgt om toe te werken naar herstel.


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

's Gravesandeplein 19
1091 BB Amsterdam

06-10600689

amsterdamoost@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment 2 weken.

_LVP7501.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.
> Alle vacatures