Team Amsterdam Noord

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.

Ons team is actief in Amsterdam Noord. Het team bestaat uit verschillende professionals met diverse achtergronden en ervaringen. Hierdoor heeft iedere behandelaar zijn of haar eigen expertise.

De cliënt heeft bij ons de regie en samen kijken wij wat de cliënt nodig heeft op weg naar herstel. Wij ondersteunen graag in het zetten van de eerste stappen naar herstel en dit proces in gang te houden!

We werken graag met de Yucelmethode. Ook bieden wij behandelmodules via ons online platform Therapieland. Deze modules zijn erg geschikt om samen met een behandelaar, met naasten of zelfstandig uitvoeren.


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


DSC_0824b.JPG

Peter Oud: ik ben SPV en heb lange ervaring in de ambulante zorg. Ik ben generalist en gespecialiseerd in behandeling en ondersteuning bij het horen van stemmen.

Peter van der Genugten: ik ben psychiatrisch verpleegkundige met veel ervaring in de psychiatrie, waarbij geduld, humor, rust en krachtgericht werken op de voorgrond staan.

Karlijn Tibbe: ik ben psychiatrisch verpleegkundige. Ik gebruik verschillende methodes, ben enthousiast en geduldig. Ik ben daarnaast ervaren in het werken met kinderen en jeugd.

Jorrit Kater: ik ben psychiater en regiebehandelaar. Ik heb uitgebreide ervaring met sociale psychiatrie, waarbij ik elke persoon als geheel en in zijn sociale en maatschappelijk omgeving benader. Daarbij geef ik gerichte aandacht aan traumagerelateerde klachten en kan ik EMDR-therapie bieden voor enkelvoudig (niet-complex) psychotrauma. Medicatie bij psychische klachten is bij mij altijd bespreekbaar, maar nooit een doel op zich.

Aniek van Vuuren: ik ben basispsycholoog. Als jongste teamlid bied ik verschillende (deel)behandelingen aan. Dit doe ik onder meer door samen met de cliënt modules in Therapieland te doorlopen en de geleerde theorie in de praktijk te brengen.

Anne Vrijbloed: ik werk sinds 2014 bij BuurtzorgT als psychiatrisch verpleegkundige. Ik heb ervaring in de ambulante psychiatrie en verslavingszorg. Momenteel ben ik bezig met de SPV-opleiding. Deze opleiding besteedt vooral veel aandacht aan de sociaal maatschappelijke context van de cliënt en het samenwerken met naasten staat centraal.

Ruth Zeegers: ik werk als psychiatrisch verpleegkundige en heb tijdens mijn opleiding gewerkt op verschillende plekken binnen de psychiatrie en verslavingszorg. Door de verschillende beroepen die ik eerder uitoefende, heb ik een brede blik en basis. Ik heb een rustige, aandachtige houding en merk dat dit gewaardeerd wordt door cliënten.

Arie Sijbesma: ik ben psychiatrisch verpleegkundige en heb veel ervaring in de maatschappelijke opvang en met verslaving.


Contactgegevens

Meidoornplein 55
1031 GC Amsterdam

06-10894104

amsterdamnoord@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment 2 weken.


_LVP7491.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.  
> Alle vacatures