Team Amsterdam Centrum

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.

Waar zijn we actief?

In Amsterdam-Centrum. In de postcodegebieden 1011, 1012, 1013  (gedeeld met team West), 1015, 1016, 1017 en 1018. Hieraan houden we ons om te kunnen blijven doen wat we willen: het bieden van goede zorg in de wijk op een laagdrempelige en flexibele wijze.

20190627_161628.jpg

Hoe ziet ons team er uit?

Ons team bestaat uit (sociaal) psychiatrisch verpleegkundigen en een psychiater. Naast jonge professionals hebben we ook meer ervaren collega’s. Wij zijn van mening dat u als expert van het leven (ervaringsdeskundige) weet wat nodig is voor het herstel, maar er nu zelf niet alleen uitkomt. Wij willen u graag bijstaan om dit herstelproces weer op gang te krijgen.

Hoe werken wij?

Met onze zorgverlening willen wij echt een verschil maken in uw leven. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, maken wij een kennismakingsafspraak. We bespreken dan met u of wij u kunnen helpen met uw problematiek en we staan stil bij de wijze waarop dat het beste zou kunnen. Soms vindt dit eerste gesprek bij uw huisarts plaats omdat uw huisarts u en uw klacht goed kent.

Wij werken graag met de Yucelmethode. Ook kunnen we u via internet verschillende e-healthmodules van Therapieland aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van angstklachten, stemmingsproblematiek of de module mindfulness. Deze online behandelmodules kunnen we samen met u doornemen. U kunt ze ook in uw eigen tijd alleen of met uw naaste uitvoeren.

Wat bieden wij u?

U kunt bij ons terecht voor diagnostiek, behandeling van uw psychische klachten, eventueel gecombineerd met hulp bij spelende problemen op bijvoorbeeld het gebied van eenzaamheid, terugkrijgen dagstructuur, financiën, etc. Allemaal vanuit onze systemische aanpak; samen werken aan herstel!

Welkom bij BuurtzorgT Amsterdam-Centrum!


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

Herengracht 160
1016 BN Amsterdam

06-13032797

amsterdamcentrum@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment 2 weken.


_LVP7503.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.
> Alle vacatures