Team Amsterdam Bos en Lommer

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.


Om goede zorg te kunnen blijven leveren aan onze cliënten nemen we op dit moment geen nieuwe cliënten aan. In oktober bepalen we opnieuw of er ruimte is.


Aanmelden

bos en lommer.jpg

Let op: wij nemen alleen cliënten aan die volgens de stadsdeelzoeker in stadsdeel Bos en Lommer vallen (er verschijnt dan 'voor 1 mei 2010 in stadsdeel Bos en Lommer'). Hier vindt u de stadsdeelzoeker.

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

Leeuwendalersweg 1
1055 JE Amsterdam

06-23921750

amsterdambosenlommer@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

We nemen tot oktober geen nieuwe cliënten aan, zie bericht bovenaan deze pagina.


_LVP7557.jpg
_LVP7503.jpg

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.
> Alle vacatures