Team Amersfoort Noord

Welkom op de pagina van ons team. U vindt hier contactgegevens, vacatures, de wachttijd en informatie over aanmelden. Ook vindt u een mogelijkheid om in een beveiligde omgeving informatie met ons te delen.

In Amersfoort zijn twee teams van BuurtzorgT actief. Bij ons team kunt u cliënten uit het rode deel van het kaartje hiernaast aanmelden. Heeft u een cliënt uit het blauwe deel die u graag naar BuurtzorgT verwijst? Dan kunt u terecht bij team Amersfoort.


Aanmelden

Bent u verwijzer? Dan kunt u onze verwijsbrief gebruiken (graag ondertekenen) of die van uzelf. U kunt de verwijsbrief ingevuld meegeven aan de cliënt of onze behandelaar, of hem verzenden via de beveiligde lijn van ZIVVER met de blauwe knop hieronder. Wilt u eerst contact met ons, dan kunt u ons bellen of e-mailen.

Ook als u cliënt of naaste bent, kunt u ons rechtstreeks bellen of gebruik maken van de beveiligde lijn van ZIVVER.

 

Versturen van privacygevoelige gegevens via ZIVVER

Met onderstaande knop komt u in een beveiligde omgeving van waaruit u privacygevoelige informatie met ons kunt delen. Stuurt u documenten mee? Voeg deze dan toe als bijlage en plak de tekst niet in de e-mail. Klik hier voor meer uitleg over ZIVVER.


Contactgegevens

Computerweg 1H
3821 AA Amersfoort

06-83207163

amersfoortnoord@buurtzorgt.nl

Square-dark-blue.jpg

Wachttijd

De wachttijd is op dit moment 2 weken.


_LVP7631.jpg

klik op de kaart om hem te vergroten

Vacatures 

Als ons team een vacature heeft, dan ziet u deze hieronder.
> Alle vacatures