BuurtzorgT

Behandeling thuis bij psychische en psychiatrische problemen

header-overlay.jpg

Thuis in psychiatrische zorg

BuurtzorgT helpt u het normale leven weer op te pakken. Wij bieden u een behandeling thuis als u last heeft van psychische of psychiatrische problemen.

Wij bieden u een behandeling die gericht is op uw herstel en op het herstel van de contacten met uw omgeving.

De kernwoorden van onze behandelwijze zijn onafhankelijkheid, context en strategie. Hiermee bedoelen wij dat wij samen met u en uw omgeving een strategie ontwikkelen waarmee u kunt herstellen en daardoor weer grip krijgt op uw leven.

Square-dark-blue.jpg
 

Uitgelicht: team Nijmegen Centrum

In 2017 hebben onze ervaren behandelaars Sasja Gradussen en Ursula Witteveen vanuit het team in Lingewaard de weg geplaveid naar Nijmegen. In februari 2018 was de tijd rijp om team Nijmegen Centrum daadwerkelijk van start te laten gaan.

In de korte tijd dat zij in Nijmegen actief zijn, is het team flink gegroeid. Niet alleen is er inmiddels een psychiater aangesloten, ook zijn er drie behandelaars aan het team toegevoegd. Meer dan 60 cliënten krijgen nu behandeling van team Nijmegen Centrum.

Werkgebied

BuurtzorgT vindt het van belang een wijk of buurt eerst goed te kennen voordat verwijzers cliënten kunnen aanmelden. Nijmegen is te groot voor één BuurtzorgT-team. Daarom richt het nieuwe team zich in eerste instantie op de wijken Centrum en Oost. De volgende wijk waar het team actief zal worden is Midden.

Kijk voor meer informatie over team Nijmegen Centrum op de teampagina.

Sasja en Ursula

Onze behandelteams

Wij hebben meerdere teams om u te helpen. Klik hieronder op de kaart om naar uw team te gaan of bekijk onze overzichtspagina met alle behandelteams.

Square-dark-blue.jpg
_LVP7440.jpg

 

 

 

 

onze blog

verhalen uit de praktijk van BuurtzorgT

Recente blogberichten