Contact

Wilt u contact met een van onze teams? Kijk dan voor de contact gegevens op de teampagina van het team bij u in de buurt. Hier vindt u ook een mogelijkheid om ons in een beveiligde omgeving documenten toe te sturen of privacygevoelige informatie met ons te delen.

Heeft u algemene vragen aan BuurtzorgT? Neem dan contact op met het kantoor in Almere. Hier kunt u bijvoorbeeld ook vragen stellen over financiën, de zorgadministratie en personeelszaken.

Boek BzT 1.jpg

Ons boek

Eind 2016 bracht BuurtzorgT samen met het Vakblad sociaal psychiatrische verpleegkunde het boek BuurtzorgT, werken in de nieuwe GGZ uit.

Dit boek laat zien hoe vernieuwing er uit kan zien en daadwerkelijk vanuit een nieuw perspectief te werk te gaan. Een kanteling is noodzakelijk om zaken te veranderen in de GGz: Buurtgerichte zorg van BuurtzorgT.

Wilt u het boek bestellen? Stuur dan een e-mail naar almere@buurtzorgt.nl en vermeldt hierin uw contactgegevens en het verzendadres. U kunt € 12,50 overmaken op NL38RABO0135885507. Zodra wij het geld ontvangen hebben, sturen wij het boek naar u toe.

Hier kunt u alvast een aantal pagina’s inkijken.