_LVP7321.jpg

Cliënten

Wij werken vanuit kleine teams bij u in de wijk. Hierdoor kunnen we makkelijk en snel bij u thuis komen. Het team kent uw omgeving en de sociale kaart van uw buurt. 

Onze benadering is direct, open en persoonlijk. U weet wat u aan ons heeft en u zult merken dat we voor u klaar staan.We nemen eerst de tijd om naar u te luisteren, te begrijpen wat uw problemen en vragen zijn. Samen met u en uw dierbaren maken we een plan en gaan we op zoek naar oplossingen die het best passen bij uw mogelijkheden. Wij gaan uit van uw eigen kracht en zoeken naar mogelijkheden om uw netwerk te versterken.

Maatwerk

U krijgt de zorg die u nodig heeft en waar u om vraagt. We proberen altijd maatwerk te leveren. We willen dat het type zorg en hoeveelheid perfect passen bij uw behoeften. De behandelaar bepaalt in overleg met u wat gepaste zorg is.

Onze behandelaars zijn deskundig, toegewijd en voldoen aan alle wettelijke eisen die gelden voor een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg. 

Praktische ondersteuning

Als u een (ernstig) psychiatrisch probleem heeft zal het vaak moeilijk zijn om u staande te houden in het dagelijks leven. Wij richten ons vooral op uw behandeling en herstel. Als u ook moeite heeft met het zoeken van een tijdsbesteding of werk, het omgaan met geld, schuldsanering, dan zoeken wij contact met het sociale wijkteam / de gemeente, om met hen samen te werken en hen een ondersteunende rol te geven in uw behandeling. 

Als er sprake is van isolement en eenzaamheid zullen wij u helpen weer contacten te leggen met uw omgeving.


Online behandelingen

U kunt gebruik maken van online behandelingen (E-health) waardoor u in uw eigen tempo kunt werken aan herstel samen met uw behandelaar. Ook uw dierbaren kunnen kosteloos gebruik maken van deze informatie en behandelingen op internet. Om een idee te krijgen hoe dit eruit ziet kunt u kijken op www.therapieland.nl


_LVP7453.jpg

Kosten

Uw behandeling wordt betaald vanuit de Zorgverzekeringswet. Hierbij geldt een eigen risico voor iedereen vanaf 18 jaar. De hoogte hiervan wordt jaarlijks vastgesteld door de regering. Als u hier vragen over heeft, nemen we dat graag met u door. 

 

Bent u niet tevreden?

Als u niet tevreden bent over de zorgverlening van het BuurtzorgT-team, dan waarderen wij het als u dit bespreekt met uw behandelaar. Hij/zij zal in overleg met u proberen een oplossing voor het probleem te vinden. U kunt ook vragen om een andere behandelaar uit het team te spreken of contact opnemen met de klachtenfunctionaris. Deze is te bereiken via klachtenfunctionaris@buurtzorgt.nl.

Bekijk hier de klachtenregeling (PDF-bestand).